★★★★★Viator-anmeldelse
Alle vejledninger for...
MonaLy_R, september 2026
Alle guiderne til rafting var gode. Shuttle-turen til floden gik som en børneleg med Yader, der spottede dovendyr og fortalte vittigheder. Vores raftingguide var Roberto, og han gjorde en fantastisk stribe for at få hele aktiviteten til at føles meget sikker, tryg og sjov. I starten var vi lidt bekymrede, da det var vores første gang med rafting, men Roberto sørgede for, at vi var okay og også nød det. Han var meget god til at spotte vildt, og stoppede for at vise os giftfrøer, toukaner og dovendyr. En af højdepunkterne var frugten, de serverede, som indtil nu er den bedste ananas, vi nogensinde har haft.
Svar fra udbyderen · Arenalrafting
Hello,
Thank you so much for sharing such a wonderful review! We’re thrilled to hear that you enjoyed the entire experience, from the shuttle ride to the river adventure.
We’re especially happy to hear that Yader kept the ride entertaining while spotting sloths along the way, and that Roberto helped you feel safe, comfortable, and confident during your first rafting experience. It’s great to know you also enjoyed discovering Costa Rica’s wildlife, from poison dart frogs and toucans to sloths!
And we’re so happy the fresh pineapple was a highlight — we’ll gladly take the title of the best pineapple you’ve ever had!
Thank you for choosing Arenal Rafting. We truly appreciate your kind words and hope to welcome you back for another adventure in the future!
Pura vida!
★★★★★Tripadvisor-anmeldelse
Et højdepunkt fra vores tur til Costa Rica
T8895ZZstaceyw, september 2026
Absolut en fest! ! En af højdepunkterne fra vores tur til Costa Rica. Guiderne var fantastiske, og Balsa-floden var utrolig sjov! Vores guide, Yader, var fantastisk - masser af sjov, sørgede for at alle følte sig trygge, og tjekkede ind med vores flydeplatform flere gange for at afgøre, hvor eventyrlig vi ville have vores tur (jeg vil anbefale at sige ja til alle de ekstra eventyrsmomenter!) ! Én ting at vide på forhånd - du kan efterlade dine værdigenstande i transportvognen, mens du rafting, og chaufføren bliver ved vognen, så det er helt sikkert.
Svar fra udbyderen · Arenalrafting
Hello,
Thank you so much for this fantastic review! We’re thrilled to hear that rafting the Balsa River was one of the highlights of your Costa Rica trip and that you had such a blast with us!
We’re especially happy to hear that Yader made your experience so memorable. We love that he kept the adventure fun while making sure everyone felt safe and comfortable, and that he checked in with your group throughout the trip to make the experience as adventurous as you wanted it to be. We’ll definitely share your kind words with him!
We also appreciate you mentioning the valuables and transportation. Our drivers stay with the vehicles while our guests are on the river, so you can enjoy the adventure without having to bring your belongings onto the raft.
Thank you for choosing Arenal Rafting and for recommending us! We hope to see you back on the Balsa River for even more adventure!
Pura vida!
★★★★★Tripadvisor-anmeldelse
Mislykket kundeservice
Sweetra, september 2026
Så snart jeg indså, at jeg ikke ville kunne deltage i turen, hvilket var 23 timer og 20 minutter før turen, kontaktede jeg Arenal Rafting for at se, om jeg kunne ændre min reservation til en anden dato. Jeg blev toldet til at tjekke med Viator, da jeg havde booket gennem dem. Jeg gjorde det. Viator sagde, at jeg var inden for 24-timers annulleringsvinduet, og de kontaktede Arenal Rafting for en undtagelse. Jeg modtog intet svar, så jeg tjekkede med Arenal Rafting. De sagde, at de ikke modtog nogen beskeder fra Viator. Jeg tjekkede igen med Viator, og de sagde, at de havde sendt en besked til Arenal, og anmodningen om en undtagelse blev afvist. Jeg kontaktede Arenal igen og fortalte ham, hvad jeg havde fundet ud af. De begyndte at fortælle mig, at de har deres politikker, og Viator har deres politikker, og de ved ikke, hvad Viators politikker er, og at jeg skulle kontakte Viator. Jeg forklarede igen, at Viator havde kontaktet dem for en undtagelse og bad dem om at bekræfte, at de afviste anmodningen. De nægtede. De sendte mig derefter Arenal Raftings politik: "Datoændringer anmodes senest kl. 8:" 00.00 (Costa Rica lokal tid) på dagen før den planlagte tur kan behandles uden bøde, afhængigt af tilgængelighed. Min anmodning faldt tydeligt inden for det vindue, 23 timer og 20 minutter præcist. Jeg forklarede, at det var meget simpelt, da jeg allerede havde betalt, kunne de have sagt, lad os tjekke ind dagen før, jeg ville tage af sted, og hvis de havde ledige pladser, ville de imødekomme os, da jeg allerede har en booking, som jeg ikke kan ændre, og deres system tillader ikke en omplanlægning. Som svar sendte de mig en annuleringspolitik, formodentlig fra Viator: "Ingen ændringer vil blive accepteret, hvis de foretages mindre end 24 timer før oplevelsen begynder."
Det er nul for kundeservice og nul for troværdighed. Noget så simpelt som denne anmodning kan nemt håndteres via en besked: 'Ok, da du allerede har betalt og ikke kan ændre noget på Viator, vil jeg lade dig vide, hvis vi har plads dagen før turen, og hvis vi kan imødekomme dig, vil vi, da du allerede har betalt.' Færdig. Det er lige så simpelt, og jeg ville være okay med det. Nu spildte de min tid på at prøve at finde ud af, hvordan jeg kontakter Viator, da jeg bookede turen på TripAdvisor. Og en masse nonsens frem og tilbage løber rundt i alt 4 timer. De gav sig selv et dårligt navn. Endelig indrømmede de, at min anmodning blev afvist. De ville ikke gøre det. Det var lige så simpelt som ikke at bekymre sig, vi finder ud af det. Jeg har læst anmeldelser af andre turoperatører, hvor folk er blevet tilgivet igen og igen for at være for sent, møde op på den forkerte dato osv. Heldigvis har jeg aldrig været for sent eller misset en tur. Men når vi var i Sverige på en nordlys-tur, sagde guiden, at det ikke så lovende lignede den aften, og spurgte, om vi ville aflyse. Vi var enige. Han aflyste vores booking og refunderede vores penge via Viator, timer før turen. Alt er muligt, hvis nogen er villig.
Nogle virksomheder har kapacitet til fremragende kundeservice og tænker ud af boksen, andre har det ikke og kan ikke se ud over dollartegnene. En virksomheds storhed måles ikke på, hvor godt de leverer et produkt, når alt går godt, men også når der opstår et problem, og deres kundeservice og omsorg bliver testet.
Svar fra udbyderen · Arenalrafting
Hello Mitra,
Thank you for sharing your experience. We are sorry that the situation was frustrating and that the process took more time than expected.
We would like to clarify an important point regarding this reservation. Your tour was booked and paid for through Viator, which acts as the booking intermediary. Arenal Rafting is the local operator responsible for providing the rafting experience, but we do not have direct access to modify, cancel, or refund reservations made through Viator. Any changes or cancellation requests must therefore be processed through the platform where the reservation was made, according to the terms and conditions of that booking.
When you contacted us the day before the tour, our team repeatedly explained this procedure and directed you to Viator because they were the company that processed your payment and managed your reservation. We understand that this may have been frustrating, particularly when you were trying to find a solution at short notice. However, our agents were following the correct procedure and did not have the ability to make the requested change directly in the Viator reservation.
We also want to clarify that the policy you referenced regarding changes before 8:00 PM Costa Rica time applies to reservations made directly with Arenal Rafting. Reservations made through third-party platforms are subject to the terms and conditions of the respective booking platform. In this case, Viator's cancellation and modification conditions applied to your reservation.
Regarding your request for an exception, we always appreciate the opportunity to accommodate our guests whenever operationally and procedurally possible. However, an exception is not something we can guarantee, particularly when the reservation is managed and paid through a third-party platform. Our team could not independently promise a future date change or transfer of the booking without authorization from the booking provider.
We are genuinely sorry that this experience left you feeling that our team was unwilling to help. That was never our intention. We understand your perspective and appreciate your feedback regarding communication. At the same time, we hope this clarification helps explain why our staff directed you back to Viator and why we were unable to make the requested change ourselves.
We remain committed to providing our guests with a safe, professional, and enjoyable experience, as well as clear and honest communication throughout the booking process.
Best Regards
★★★★★Tripadvisor-anmeldelse
Bedste rafting og guide!
Love2Travel2013a, august 2026
Dette var en utrolig oplevelse. Vores guide, Joseph, eller kaptajn Joe, var virkelig den bedste! Han fik os til at føle os som VIP'er, han var meget viden og sjov. Selv strømmene var spændende, og på trods af at det var det 5. gang, jeg var rafting, var det langt den bedste oplevelse, jeg havde! Jeg vil stærkt anbefale det, hvis du leder efter et sjovt eventyr!
Svar fra udbyderen · Arenalrafting
Hello,
Thank you so much for this incredible review! It means a lot to hear that, after five rafting experiences, your adventure with us was your best one yet.
We’re especially happy to hear that Captain Joe made you feel like a VIP while keeping the experience fun, informative, and full of laughs. We’ll definitely share your kind words with him — we know he’ll be thrilled to hear them!
Thank you for choosing Arenal Rafting and for recommending us to other adventure seekers. We hope your next visit to Costa Rica brings you back to the river with us!
Pura vida!