WizardTrip

Sletting av opplysningene dine

Du kan når som helst be om sletting av WizardTrip-kontoen din og alle tilknyttede personopplysninger, enten du registrerte deg med e-post eller via Google, Apple eller Facebook.

Slik gjør du det

Send en e-post til hello@wizardtrip.com fra e-postadressen som er knyttet til kontoen din, med emnet «Sletting av kontoen min». Vi gjennomfører slettingen innen maksimalt 30 dager og bekrefter det på e-post.

Dette slettes

  • Kontoen din (e-post, navn, profilbilde og eventuelt kryptert passord);
  • Påloggingsøktene dine;
  • Favorittene dine og lagrede lister.

La suppression est définitive et irréversible. Si vous vous étiez connecté(e) via Google, vous pouvez également révoquer l'accès de WizardTrip directement depuis les réglages de sécurité de votre compte chez ce fournisseur.

Personvernerklæring · Juridisk informasjon · Kontakt